We gebruiken cookies om content aan te bieden, om functies voor sociale media te bieden en om ons webstekverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze webstek met onze partners voor social media en analyses.

K Created with Sketch.
K Created with Sketch.

zelfbescherming       

psychopathie herkennen en hanteren

Boek uw consult met Jan Storms


U staat op het punt een afspraak te maken voor een consult met Jan Storms. Voor het gesprek is twee tot drie uur tijd beschikbaar waarin u alles kunt vertellen wat u van belang acht. Toegesneden op uw situatie ontvangt u dan een praktisch advies. Meer informatie en tarieven vindt u onderaan deze pagina. Voor de meeste mensen is een enkel consult voldoende om even goed voort te kunnen bouwen. De consulten vinden plaats in 's Heerenberg, Gelderland en met uitzondering in Gent, Vlaanderen (aangegeven in groen).

Dringende afspraken


Voor dringende afspraken (er is geen geschikte tijd in de kalender beschikbaar) kunt u contact opnemen via ons contactformulier. We contacteren u dan zo spoedig mogelijk voor het vaststellen van een geschikte tijd.

Tarieven


  • voor een intake-gesprek, noodzakelijk indien je je geconfronteerd ziet met lastige uitdagingen geldt een vast tarief, ongeacht de duur (reken op 2-3 uur) van €180,-
  • voor mensen met een inkomen op bijstandsniveau zijn de kosten van het intake-gesprek €70,-*
  • vervolgconsulten kosten €120,- per uur
  • een ayurvedisch consult gericht op helen van geest, hart en lichaam kost aansluitend €100,- en los €120,-

Jan Storms houdt rekening met je financiële draagkracht bij het bepalen van de adviezen, zodat je je doelen kunt verwezenlijken.

Zie voor tarieven van lezingen en workshops de online winkel.

*gevraagd wordt een bewijs te overleggen van het inkomen en van te voren te melden dat je van de korting gebruik wilt maken

Kijk op deze webstekken voor onze diensten voor bijzondere doelgroepen:
publiek (mensen die te maken hebben met destructieve relaties), bescherming van kinderen
zelfbescherming.org ambajeugd.org
Zie onze privacy-verklaring

© storms (ico) 2020 - 's Heerenberg - +31 6 28 11 40 35 - [email protected] - kvk 34380319 - btw NL199834350B02